Start Success

Start Success -tilaisuus on Coaching to Success 2018 -konferenssin ennakkotapahtuma, jossa osallistujat pääsevät kehittämään osaamistaan huippuammattilaisten vetämissä workshopeissa.

Coaching to Success 2018 käynnistyy 25.4.2018 Start Success -esikonferenssilla. Kyseessä on syväluotaava oppimistapahtuma, jossa työskennellään kahden huippuammattilaisen johdolla pienemmissä ryhmissä. Workshopeissa saat ajankohtaisia näkemyksiä organisaatioiden kehittämisen kärkinimiltä, kehität omaa osaamistasi ja verkostoidut muiden coaching-taidoista kiinnostuneiden osallistujien kanssa.

Noin kuuden tunnin mittainen Start Success -tilaisuus sisältää kaksi perättäistä workshopia ja illallisen. Workshopien fasilitoijina toimivat kansainvälisesti tunnustusta keränneet brittiläiset puhujat, professori, psykologi Jonathan Passmore sekä oppimisen asiantuntija, professori Charles Jennings. Tilaisuus pidetään englanniksi.

Start Success -tilaisuus on tarkoitettu niille työelämän kehittämisestä ja coaching-alasta kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat virittäytyä konferenssiin syvemmän oppimisen ja verkostoitumisen merkeissä. Lämpimästi tervetuloa!

Paikkoja tilaisuuteen on erittäin rajoitetusti. Toimi ajoissa, jos haluat mukaan!

Jonathan Passmore: Emotions at Work
Professori Jonathan Passmore on maailmankuulu psykologi ja kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia teoksia työelämän kehittämisestä, muutosjohtamisesta ja coachingista. Hän toimii professorina Henleyn yliopistossa Isossa-Britanniassa. Sessiossaan Passmore kertoo tunteiden roolista työelämässä: kuinka voimme paremmin ymmärtää tunteita itsessä ja muissa ja siten vahvistaa empatiaa, vuorovaikutusta sekä suorituskykyä työssämme

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976

Succesforum Facebookissa