ILMOITTAUDU NYT!

Start Success

Start Success -tilaisuus on Coaching to Success 2018 -konferenssin ennakkotapahtuma, jossa osallistujat pääsevät kehittämään osaamistaan huippuammattilaisten vetämissä workshopeissa.

Coaching to Success 2018 käynnistyy 25.4.2018 Start Success -esikonferenssilla. Kyseessä on syväluotaava oppimistapahtuma, jossa työskennellään kahden huippuammattilaisen johdolla pienemmissä ryhmissä. Workshopeissa saat ajankohtaisia näkemyksiä organisaatioiden kehittämisen kärkinimiltä, kehität omaa osaamistasi ja verkostoidut muiden coaching-taidoista kiinnostuneiden osallistujien kanssa.

Noin kuuden tunnin mittainen Start Success -tilaisuus sisältää kaksi perättäistä workshopia ja illallisen. Workshopien fasilitoijina toimivat kansainvälisesti tunnustusta keränneet brittiläiset puhujat, professori, psykologi Jonathan Passmore sekä oppimisen asiantuntija, professori Charles Jennings. Tilaisuus pidetään englanniksi.

Start Success -tilaisuus on tarkoitettu niille työelämän kehittämisestä ja coaching-alasta kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat virittäytyä konferenssiin syvemmän oppimisen ja verkostoitumisen merkeissä. Lämpimästi tervetuloa!

Paikkoja tilaisuuteen on erittäin rajoitetusti. Toimi ajoissa, jos haluat mukaan!

Jonathan Passmore: Emotions at Work
Professori Jonathan Passmore on maailmankuulu psykologi ja kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia teoksia työelämän kehittämisestä, muutosjohtamisesta ja coachingista. Hän toimii professorina Henleyn yliopistossa Isossa-Britanniassa. Sessiossaan Passmore kertoo tunteiden roolista työelämässä: kuinka voimme paremmin ymmärtää tunteita itsessä ja muissa ja siten vahvistaa empatiaa, vuorovaikutusta sekä suorituskykyä työssämme

Charles Jennings: Workplace Coaching by Managers
Brittiäinen Charles Jennings on 70:20:10 -instituutin perustaja ja johtava oppimisen, kehittymisen ja suoriutumisen asiantuntija. Hänellä on yli 40 vuoden kokemus osaamisen strategisesta kehittämisestä.Tässä työpajassa Jennings tarjoaa tutkimustietoa ja helppoja työkaluja, joiden avulla johtajat voivat paremmin tukea ihmisten kehitystä ja suorituskykyä.

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976

Succesforum Facebookissa