Piia Tulisalo

Piia Tulisalo on kasvusta ja uudistumisesta innostunut ammatticoach (ACC, Certified Business Coach Master), jolla on bisnespsykologina (PsM, laillistettu psykologi) vahva ymmärrys mielen maailmasta. Monipuolinen yrittäjäkokemus (15+) pääosin pohjalaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa on synnyttänyt halun keskittyä tulevaisuuden ennakointiin ja johtajuuden syventämiseen. Tavoitteena luoda inspiroivaa ja aikaansaavaa johtamista, jossa on tilaa inhimillisyydelle.

”Coachina minua kiinnostaa erityisesti ihmisissä ja organisaatioissa olevan potentiaalin vapauttaminen, johtajuuden vahvistaminen ja uudistumisen mahdollistaminen. Olen saanut paljon kiitosta innostavasta ja käytännönläheisestä otteestani. Paras palaute on se, kun näkee, miten coachattavat syttyvät ja saavat aikaan konkreettisia muutoksia omassa työssään tai organisaatiossaan.”

Piia Tulisalo toimii BCI:n verkostossa coachtaitojen kouluttajana.  On tällä kertaa mukana Coaching to Success 2018 –konferenssissa työpajan fasilitoijana otsakkeella Autenttisen johtajuuden äärellä.

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976

Succesforum Facebookissa