Infoa

Tervetuloa Coaching to Success 2019 -konferenssiin!

Torstaina 23.5.2019 Finlandia-talossa Helsingissä järjestetään neljättä kertaa Suomen suurin coaching-alan tapahtuma. Päivän aikana saamme kuulla ajankohtaista tietoa hyvästä johtamisesta, kukoistavasta työelämästä ja coachingin merkityksestä organisaatioissa. Tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja ja innostavia keskusteluita.

Haluamme tarjota sinulle ja kollegoillesi korkeatasoisen ja hyvin organisoidun tapahtumapäivän, johon sisältyy herättäviä puheenvuoroja, uutta tutkimustietoa ja kiehtovia tarinoita. Konferenssissa saat pysähtyä kuuntelemaan, oppimaan ja viihtymään kannustavassa ilmapiirissä.

Voit viettää päivän yhdessä oman porukkasi kanssa tai verkostoitua ja tavata muita osallistujia eri organisaatioista. Tapahtuman kruunaa erinomainen ruokatarjoilu sekä kauniit puitteet Helsingin ydinkeskustassa veden äärellä.

Kenelle konferenssi on tarkoitettu?

Coaching to Success -konferenssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkisten voimavarojen kehittämisestä, hyvästä johtamisesta ja myönteisen muutoksen luomisesta työelämään. Mukana on tyypillisesti johtajia, esimiehiä, HR-ammattilaisia, coacheja, konsultteja ja kouluttajia monilta eri toimialoilta.

Jos tapahtuman ohjelma herättää sinussa innostuksen kipinän, kuulut kohderyhmään!

Ota aikaa kuuntelulle ja oppimiselle

Joka vuosi Coaching to Success on koskettanut ja puhutellut satoja kävijöitä. Se todella jää mieleen.

Lue, mitä viime vuoden osallistujat kertovat:

”Jos pääsee vain yhteen tilaisuuteen vuodessa, tämä on se tilaisuus! Kiitos teille.”

”Hyvä tunnelma, toimivat järjestelyt ja erinomaiset puhujat.”

”Kiitoksia kevään parhaasta koulutuspäivästä! Saimme paljon eväitä reppuumme!”

”Loistava tunnelma, avauspuheenvuoro herkisti ja avasi tunnelmaa.”

”Hyviä esiintyjiä ja ajankohtaiset aiheet. Paikka erinomainen ja toimivat järjestelyt. Kokonaisuus oli ehjä ja antoisa.”

”Innostavia ja ajatuksia herättaviä puheenvuoroja!”

”Ihan kaikki onnistui. Paikka on ihana, ihmiset kivoja, tarjottavat maittavia, luennot erinomaisia.”

”Suurkiitokset loistavista järjestelyistä ja oivalluttavista esityksistä! Erinomainen kokonaisuus!”

Pysähdy. Kuuntele. Ota vastaan.

Tämän vuoden Coaching to Success -konferenssi keskittyy pysähtymisen teemaan. Joskus täytyy pysähtyä, jotta voi päästä eteenpäin. Pysähtyminen on tilan antamista itselle ja selkeälle ajattelulle, se on kuuntelua ja ymmärtämistä. Sen vuoksi tapahtuman puheenvuoroissa korostuvat tällä kertaa läsnäolon, tasapainon ja viisaan reflektoinnin teemat.

Tapahtuman puhujia tänä vuonna ovat:

Mika Salminen, Minna Huotilainen, Maarit Tiililä, Tatiana Bachkirova, Tommy Hellsten, Aino-Mari Kiianmies, Dan Soback ja Ira Lange.

Paneelikeskusteluun osallistuvat:

Arto Ranta-Aho, Antti Kylliäinen, Outi Ampuja, Juha Kangas ja Riikka Mattila.

Katso koko ohjelma täältä!

Mitä Coaching to Success 2019 antaa sinulle ja organisaatiollesi?

Innostava päivä coachingin äärellä

Business coaching on kannustavaa tukea ja tilan luomista ihmisen kehittymis- ja ajatteluprosessille. Coaching to Success -päivä avaa osallistujille näkymän coachingin maailmaan ja antaa samalla henkilökohtaisen coaching-kokemuksen, sillä se tarjoaa tilan, kipinän ja kaikupohjan omille ajattelun ja toiminnan muutoksille.

Työkaluja ja uusia ajatuksia johtamistyöhön

Miten läsnäolon tuominen johtamistilanteisiin vaikuttaa vuorovaikutukseen? Miten voit johtajana tai esimiehenä luovia joustavammin jatkuvasti vaihtuvissa tilanteissa? Mitä inhimillisyys tarkoittaa johtamisessa? Coaching to Success 2019 -tapahtuman puheenvuoroissa nousee esiin ajankohtaisia ja uutta suuntaa rakentavia näkemyksiä tulevaisuuden johtamisesta.

Tietoa + ideoita kehittymiseen ja kehittämiseen

Mitä aivosi tarvitsevat, jotta pystyt syventymään tekemiseen merkityksellisellä tavalla? Miten hyvinvoinnin huomioiminen vaikuttaa suorituskykyyn? Kuinka voimme ravita mieltämme läsnäololla ja hiljaisuudella? Päivän aikana kuulet useita koskettavia tarinoita ja kiinnostavia ajatuksia sekä oman kasvun että työelämän kehittämisen tueksi.

Mahdollisuus pysähtyä, viihtyä ja verkostoitua

Coaching to Success on antoisa, lämminhenkinen ja korkeatasoinen koulutustapahtuma. Huippupuhujien lisäksi pääset nauttimaan herkullisesta aamiais- ja lounastarjoiluista sekä inspiroivasta ilmapiiristä. Saat myös aikaa kohtaamiselle: voit viettää päivän oman porukkasi kanssa tai tavata muita samoista teemoista kiinnostuneita ihmisiä eri organisaatioista.

ILMOITTAUDU
 

Tule mukaan Coaching to Success -konferenssiin nauttimaan inspiroivasta ohjelmasta ja upeasta päivästä! 

Ryhmävaraukset ja tarjouspyynnöt yli viiden henkilön ryhmille voit tehdä suoraan sähköpostitse info@bci.fi

 

 

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976