Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg

Miten henkistä suorituskykyä valmennetaan

Henkinen suorituskyky on mielen sitkeä ja joustava taito vastata haasteisiin, palautua, oppia ja vahvistua. Suorituskykyä voi parantaa merkittävästi suotuisassa ympäristössä käyttämällä yksilölle sopivia vipuja ja menetelmiä. Mahdollista? Ehdottomasti, tämä ei perustu mielipiteeseen vaan se on tieteellisesti vahvistettu ja kokemuksellisesti happotestattu tosiasia. Aluksi täytyy kuitenkin olla tahtoa ja hieman uskoa. Tässä puheenvuorossaan mielen valmentamisen rautainen ammattilainen Harri Gustafsberg avaa henkisen suorituskyvyn valmentamisen ja kehittämisen maailmaa.

Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg on lokakuussa henkisestä suorituskyvystä Tampereen johtamiskorkeakoulusta väittelevä hallintotieteiden maisteri sekä henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Gustafsbergilla on myös pitkä valmentaja ura kamppailuurheilun parissa. Hänen ensimmäinen tietokirjansa Mielen valmentamisella optimaaliseen suorituskykyyn ilmestyi 2014.

Harrin kehittämää ja käyttämää valmennusmenetelmää tutkitaan Toronton Yliopiston Hart Laboratorion tutkimus- ja kehittämishankkeessa. iPREP (International Professional Resilience&Efficiency Programm) -tutkimuksessa pyritään todentamaan erittäin vaativan työn psyykkisiä ja fysiologisia muutoksia ja sitä, miten muutoksiin voidaan etukäteen valmentautumalla vaikuttaa positiivisesti. Gustafsberg luennoi erilaisissa työyhteisöissä, johtoryhmissä ja seminaareissa.

 

 

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976

Succesforum Facebookissa